Onafhankelijk hypotheekadvies

Met onafhankelijk hypotheekadvies kunt u veel geld besparen! Zo heeft u veel meer hypotheekmogelijkheden en kunt u daardoor profiteren van de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden.

Onafhankelijk onderzoek van Moneyview heeft aangetoond dat een hypotheek afsluiten bij een onafhankelijk adviseur goedkoper is dan bij een bank. Hierbij zijn alle kosten van de hypotheek in dit onderzoek meegenomen (bijv. ook de premie voor de overlijdensrisicoverzekering). 

En naar mate het hypotheekbedrag hoger en de rentevaste periode langer wordt, worden deze verschillen alleen nog maar groter. 

 

Uw voordeel:

 

Moneyview becijfert dat het voordeel bij een onafhankelijke adviseur oploopt van € 380 bij een hypotheek van € 100.000 (bij een rentevaste periode van 10 jaar) tot ruim € 40.000 bij een hypotheek van bijvoorbeeld € 400.000 (bij een rentevaste periode van 20 jaar). Het is dus zeker de moeite waard om u door een onafhankelijk adviseur te laten bijstaan.

 

Wij zijn u graag van dienst! 


Kosten van hypotheekadvies zijn aftrekbaar:

 

De kosten van hypotheekadvies mag u aftrekken van uw belastbaar inkomen! Hierdoor is uw netto investering in een goed advies een stuk voordeliger dan u denkt.